Ο δυνατότερος μυς του σώματος.

Ο δυνατότερος “μυς” του σώματος είναι αδιαμφισβήτητα το μυαλό μας. Όλοι ξέρουμε τι στόχο έχουμε, το θέμα είναι αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον εκπληρώσουμε. Χωρίς να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάθετι που έχουμε στο μυαλό μας, κάθε αρχικό βήμα για μας οδηγεί στο πουθενά. Εάν πιστέψεις πραγματικά ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι στόχο έχεις το μυαλό σου, τότε ούτε το σώμα ούτε ο,τιδήποτε άλλο μπορούν να σε σταματήσουν στο να το πετύχεις.

Ετοίμασε το μυαλό σωστά και το κορμί απλά θα ακολουθήσει.Δώσε γενέθλια στο στόχο που έχεις, βάλε ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι πότε θέλεις εσύ να τον εκπληρώσεις, υποσχέσου στο εαυτό σου ότι τίποτα και κανένας δεν μπορούν να σε σταματήσουν και σου υπόσχομαι μόλις φτάσεις στο τερματισμό, θα απολαμβάνεις μια ζωή αυτό που εσύ δημιούργησες. Βλέπεις, όταν πετύχεις κάτι στην ζωή σου, κανένας και τίποτα δεν μπορούν να σου το πάρουν πίσω. Ήσουν εδώ, υπήρξες και τίποτα δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό.

Μίλα καλύτερα στον εαυτό σου, μην χρησιμοποιείς λέξεις και δικαιολογίες που τον καθηλώνουν. Είναι αδιανόητο να λέμε εμείς πράγματα στο εαυτό μας, που αν τα ακούσουμε να μας τα λένε οι άλλοι θυμώνουμε. Χρωστάς στον εαυτό σου, αυτός σε κρατά όρθιο καθημερινά, αυτός σε θεραπεύει όταν πληγώνεσαι σωματικά και πνευματικά κι εσύ του μιλάς σαν να είναι σκουπίδι? Χρωστάς στον εαυτό σου, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

Πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ θέλω να ρωτήσεις τον εαυτό σου:

1.Τι θέλεις από τον γάμο σου?
2.Τι θέλεις για τον γιο σου και την κόρη σου?
3. Τι θέλεις για την υγεία σου?
4. Πόσα λεφτά θες να βγάζεις?
5. Τι θέλεις να οδηγάς?
6. Πως θέλεις να ζεις?

Σταμάτα να ζεις και να ξυπνάς λες και ήταν ατύχημα. Αφού βρεις αυτό που θέλεις, ξόδεψε όλη σου την ζωή για να το πετύχεις. Μην προσπαθείς να βρείς ανθρώπους να εγγυώνται για σένα αυτά που δεν μπορείς εσύ να εγγυηθείς στον εαυτό σου. Πες μου πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιτάχτηκες στον καθρέφτη και είπες στο εαυτό σου “εγώ φταίω για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι”? Πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιούν οι άλλοι τους στόχους που έχεις για σένα, εφόσον εσύ δεν είσαι διατεθιμένος να κάνεις αυτά που πρέπει για σένα? Εσύ μόνο χρωστάς στο εαυτό σου, κανένας άλλος. Βλέπεις, όταν δαχτυλοδείχνεις και ρίχνεις το φταίξιμο σε κάποιον άλλον, τα υπόλοιπα τρία δάχτυλα δείχνουν εσένα.

Κλείνοντας θέλω να σε ρωτήσω: Αν η αυριανή σου μέρα δεν έρθει ποτέ, θα έκανες το ίδιο πράγμα που έκανες μέχρι σήμερα? Αν η απάντηση είναι όχι, τότε είσαι ζωντανός αλλά δεν ζεις την ζωή σου.